Mikäli haluat tietoja seurastamme, haluat antaa vinkkejä tai jokin toiminnassamme kaipaa korjausta- niin soittele

Päivitykset

Syksyn 2018 ohjelma päivitetty kotisivuille.

Naiset

Syksy 2018

jumppakuva.jpg

Naisten ryhmiin ei ennakkoon ilmoittautumista. Tule suoraan tunnille!


VALKEAVUOREN YLÄKOULU (Aapiskuja, Kaarina)

Tiistaisin

- klo 19.00 - 20.00 Naisten kuntojumppa

     ohjaaja: Maija Sarén

Tuntikuvaus: Tunnin alussa on helppo alkulämmittelyosuus, jonka jälkeen siirrytään lihaskunto-osuuteen. Lihaskunto-osuudessa käydään monipuolisesti eri lihasryhmiä läpi. Muokkausta siis koko keholle. Lopuksi 5-10 minuutin venyttelyt. Tunnille mielellään jalkaan tossut, joista ei irtoa väriä lattiaan. Oma vesipullo mukaan! Ryhmään ovat tervetulleita myös tytöt!

KAARINAN LUKIO (Voivalantie 7, Kaarina)

Keskiviikkoisin

- klo 19.00 - 19.55 Naisten kuntojumppa ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta

    ohjaaja: Nina Haglund p. 044 061 1112

Tuntikuvaus: Hyväntuulista perusjumppaa, jossa tulee hiki ja lihaskuntokin kohoaa. Kasvatamme kestävyyttä ja kokeilemme uusia liikkeitä sekä keskitymme liikeratojen laajentamiseen ja kehonhuoltoon. Teemme n. 10-15 minuutin perusteelliset venyttelyt tunnin päätteeksi. Tunti sopii myös aloittavalle harrastajalle.

RISTIKALLION LASTENTALO (Nipsikatu 1, Littoinen, koulun pihalle pääsy Littoistentien puoleisen "labyrinttiportin" kautta)

Torstaisin

- klo 19.00 - 20.00 Naisten kuntojumppa

    ohjaajat: Pauliina Mäkinen p. 040 5959 700, Maija Sarén, Terhi Helminen

Tuntikuvaus: Tunnin alussa on helppo alkulämmittelyosuus, jonka jälkeen siirrytään lihaskunto-osuuteen. Lihaskunto-osuudessa käydään monipuolisesti eri lihasryhmiä läpi. Muokkausta siis koko keholle. Lopuksi 5-10 minuutin venyttelyt. Tunnille mielellään jalkaan tossut, joista ei irtoa väriä lattiaan. Oma vesipullo mukaan! Ryhmään ovat tervetulleita myös tytöt!